spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Waar roze geen vieze kleur is...

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Pieken en dalen in de mixed

Pieken en dalen in de mixed PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
donderdag 01 februari 2007 13:35

Bart en Paul verhalen over de wedstrijden van de mixed ronde op 21 januari.

Mixed Flamingo's - Face Off 1
 
De grote vraag voor aanvang van deze wedstrijd was of het gelijkspel van de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Face Off 1 wederom haalbaar was. Op voorhand zou je zeggen dat ze zich niet nogmaals laten verrassen in de laatste minuut.
 
Kort na het fluitsingaal werd al snel duidelijk dat koffie niet verkrijgbaar was en het altijd slopende ISSTT van een week geleden zijn sporen nog achter liet. Snel waren er leuke kansen voor de Flamingo's die ontstonden in de chaos van het spel. Face Off speelde zeker in de eerste periode de bal maar moeizaam rond. Dus de goals volgden elkaar aan weerszijde snel op. De tweede periode verliep gestructureerder, maar bood ons nog vele kansen tot scoren. In de derde periode bleef het tot kort voor het einde 4-4, een sentatie hing in de lucht, maar helaas beschikte Face Off over een dodelijke tegencounter en dus kunnen we de wedstrijd met 4-5 verlies in de historie terugvinden.
 
Mixed Flamingo's - Unisjok
 
Vaak moet je door een dip om weer op te kunnen klimmen. De grote vraag is hoe lang dat dipje kan duren. Nou, in deze wedstrijd was het 3 keer 10 minuten. De bal konden we met grote moeite rondpassen en veelvuldig werden kadotjes weggeven. Dus na 10 minuten stond het al 0-4. Onszelf herpakken is een sterk punt van de Mixed Flamingo's dus vol goede moed werd de tweede periode gestart, maar Sinterklaas was blijkbaar nog niet voorbij. Ondanks hun riante voorsprong bleef Unisjok spelen met hoge druk alsof ze een nieuwe monsterscore voor het Guiniss Book of Records wilden vestigen. Aan het einde van de 2e periode was het dan ook 0-10. Ook in de derde periode bleef het huilen met de pet op wat betreft het resultaat van het spel. Zelfs kansen om onze 'eer' te redden werden ons door het lot niet gegund. Eindstand: 0-12. Gelukkig konden we de humor er wel van inzien want uiteindelijk gaat het ons om het hebben van plezier op zo'n dag.
 
Mixed Flamingo's - Face Off 2

Het leek er even op dat we deze wedstrijd, net als vorige keer, zouden gaan verliezen. Doordat Bart en Alexander andere zaken te doen hadden en hierdoor niet bij deze wedstrijd mee konden spelen waren we uitgedund tot 3 heren en 3 dames. Het begon dan ook slecht, halverwege de 1e periode stonden we 0-2 achter. Gelukkig wisten Martien en vervolgens Tiemen Jan de bal in het netje te krijgen, waardoor met 2-2 de eerste rust ingingen. Vrij snel in de 2e periode wist Face Off echter weer te scoren, weer achterstand dus. Dit bleef lang zo want pas tegen het eind van de periode wisten we terug te komen en goed ook: 3 doelpunten in iets minder dan een minuut.  Met 5-3 aan het begin van de 3e periode zagen we het wel de goede kant opgaan, ondanks een tegentreffer die er 5-4 van maakte. Maar met nog 3 doelpunten en daardoor een eindstand van 8-4 waren we blij. We kunnen het dus ook zonder Bart en Alexander ;-)

 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer