spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Lijn! Huh? Lijn!! Huh??

spacer
header header
 
Home Nieuws Algemeen Mixed ervaringen in de eerste divisie

Mixed ervaringen in de eerste divisie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Alisia   
zondag 15 oktober 2006 18:35

Nadat we met het mixed team vorig jaar (bijna) alles wonnen in de tweede divisie, waren we erg benieuwd naar de eerste wedstrijden in de eerste divisie. Zouden we worden uitgespeeld, weggeduwd of zouden we tegenstand kunnen bieden? Na drie wedstrijden is de situatie geschetst: we hebben er zin in en gaan er tegenaan dit jaar!!!

Iedereen toonde meteen al de eerste wedstrijd tegen UC Face Off 1 enorme inzet. Dit was waarschijnlijk ter compensatie van de wilde nacht die we op zaterdag/zondag in de Groningse binnenstad hadden beleefd ;) Alweer erg gezellig! Alexander opende de score van de dag met een geweldig doelpunt na 1,5 minuut. De toon was gezet. Het werd een felle pot met veel waarschuwingen van de scheidsen en al snel twee penalties die Bart kalm benutte. Zo stonden we na de eerste periode voor met 3-2. In de tweede periode hielden we (op 1 goal na) stand en na een achterstand in de derde periode was het eind voor ons met een doelpunt van Paul en in de laatste SECONDE (!) een van Irith. Uitslag 5-5.

In de tweede wedstrijd hadden we veel zin: altijd leuk tegen Unisjock. De eerste periode werden we wat overrompeld door een tegendoelpunt in de eerste minuut. Daarna zetten we flink onze schouders eronder (soms letterlijk) en resulteerde dit in doelpunten van Alexander (2), Alisia (2), Bart en Paul. Eervolle vermelding voor Henri Otjens: nadat hij stond te juichen terwijl wij een bal van de lijn haalden, nam hij revanche met een mooie draai om het doel. Duidelijk, ze waren net te sterk voor ons! Uitslag 8-6 voor Unisjock.

Tot slot van de dag speelden we tegen UC Face Off 2. Ik ben van mening dat hier de korte nacht en veel gezelligheid parten ging spelen. Iedereen was moe, de spieren waren verzuurd en we moesten ons oppeppen voor de wedstrijd. Na een eigen doelpunt in de eerste periode, maakte Alexander ons weer blij in de tweede met zijn doelpunt. Ondanks de vele pogingen in de derde periode wilde de bal het net slechts een keer raken. Uitslag 4-2 voor UC Face Off 2.

Een leuke eerste dag met een goed visitekaartje! Mixers: veel succes in Amsterdam begin november! Ik lees graag een verslag op afstand!

 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer