spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Lijn! Huh? Lijn!! Huh??

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Heren verslaan Sonics, dames verliezen van Face Off

Heren verslaan Sonics, dames verliezen van Face Off PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
donderdag 03 november 2005 00:31
De bovenstaande titel klinkt wat generaliserend, maar is toch echt niet zo bedoeld. Het gaat namelijk om de resultaten van het afgelopen speelweekend.
Het Flamingo grootveld heren team ontmoette UA Sonics 2 bij de ronde in Sneek. Het sterk uitgedunde (slechts 1 wissel) Utrechtse team bleek een felle tegenstander, al werd de eerste periode beslecht in 0-0. De tweede periode was wat interessanter, Phillippe wist namelijk het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren en bracht de stand op 0-1. Halverwege dezelfde periode vertoonde Rob D. nog een fraai staaltje liggend spelen (10 voor inzet!), wat heb helaas 2 minuten zitten opleverde. Het zat 'm niet mee in de wedstrijd, al zat z'n eigen motivatie misschien nog het meest in de weg.

Ook Nathan was niet direct positief over zichzelf en klaagde in de rust na de 2e periode er over dat hij zich niet zo goed voelde. Tijdens de 3e periode was hier niets van te merken aangezien hij de stand op 0-3 bracht. (Via het roddel-circuit vernamen we later dat hij die avond een date had. Heb je nog meer gescoord die dag Nathan? :-)).

Tegen het eind van de wedstrijd begonnen de scheidsen het gemiep van verschillende spelers kennelijk zat te worden. Oud-Flamingo Nico (V. te A.)  kwam weer regelmatig in aanvaring bij de boarding met een Flamingo en kreeg op een gegeven moment 2 minuten ... en 1 minuut en 50 seconden later weer (Nathan had gescoord in de tussentijd). Ook bij de Flamingo's moest er nog gezeten worden, Phillippe en Stijn waren allebei het haasje.

We sluiten hier af met het "gevalletje Harm": deze was laat binnengekomen, namelijk toen de wedstrijd net een minuut aan de gang was. Helaas was zijn naam niet op het wedstrijdformulier gekomen en dus kon hij niet meer deelnemen aan de wedstrijd. Dit betekende voor hem blijven kijken vanaf de tribune danwel pissed de terugreis naar Enschede weer aanvaarden. Het werd het laatste. We hopen maar dit de relaties binnen het team niet te veel heeft beschadigd, wedstrijdformulier-shit happens namelijk...

Eindstand dus 0-3. De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag te Enschede. Daar wordt tegen U.C. Tilburg gespeeld.

Ook de dames speelden in Sneek en wel tegen Face Off. Deze hadden een iets grotere bezetting, maar desondanks hielden de Flamingo's verdedigend goed stand. Een eerste doelpunt van Face Off viel na zo'n 5 minuten, maar halverwege de 1e periode wist Mayke de gelijkmaker te scoren. In de tweede periode scoorde Face Off en liepen ze uit naar 2-1. De derde periode bleek het lastig voor de Flamingo's om de verdediging goed dicht te houden, er vielen maar liefst 4 doelpunten van Face Off-zijde, zonder tegendoelpunten. Eindstand: 6-1.

Ook de dames spelen a.s. zaterdag in Enschede, er wordt gespeeld tegen Ladies Together.
 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer