spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Vergeet niet te scoren tijdens het lachen

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Eerste competitie-wedstrijden van het seizoen positief

Eerste competitie-wedstrijden van het seizoen positief PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
maandag 10 oktober 2005 00:19
De eerste wedstrijden in de mixed en floorball competities zijn een goed begin van het seizoen voor de Flamingo's: het mixed team wist drie verschillende Messed Up teams te verslaan, het floorball team won van HSK 3 in een fysieke wedstrijd.


De Mixed Flamingo's hadden een aparte competitie-dag voor de eerste wedstrijden van het seizoen 2005-2006: er moest maar liefst 3 maal tegen Messed Up gespeeld worden, namelijk teams 2, 3 en 4. Daarnaast moest er in Utrecht gespeeld worden, terwijl de eerste divisie in Enschede speelde.

Als eerste was Messed Up 4 aan de beurt (als opwarmertje ;-)). Deze wedstrijd werd zonder al te veel moeite met 14-0 gewonnen. De tweede wedstrijd, tegen team 2, beloofde de zwaarste te worden. Na een goeie knokpartij was de eindstand 6-1 in het voordeel van de Flamingo's. De derde en laatste partij, tegen team 3, werd echter verassend spannend. De Messed Up aanhang die zich op de tribune had verzameld wist het team goed aan te moedigen en samen met de fanatieke instelling van de Messed Uppers keken de Flamingo's tegen een 1-2 achterstand aan na de eerste periode. De tweede periode werd het niet veel beter: de Flamingo's scoorden weliswaar, maar Messed Up scoorde nog een keer vaker. Met een stand van 2-4 tegen gingen de Flamingo's de derde periode in. Er moest uiteindelijk het onderste uit de kan gehaald worden om de wedstrijd weer naar ons toe te trekken. Door 4 keer te scoren, zonder tegendoelpunten van Messed Up, werd de wedstrijd uiteindelijk in 6-4 in het voordeel van de Flamingo's beslist.

Over 3 rondes (22 januari) zal er wederom een speeldag met enkel Messed Up als tegenstander zijn. Dit zal dan in Maastricht zijn.

De volgende mixed-ronde is op 6 november te Enschede. De volgende heren-ronde is aanstande weekend op 15 oktober te Sneek.
 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer