spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Hakken is opeens weer hip

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Mixed Flamingo's net niet in 1e divisie

Mixed Flamingo's net niet in 1e divisie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
maandag 16 mei 2005 22:23
De laatste speeldag in de mixed competitie op 1 mei was nog spannend voor de Flamingo's (en ook in de bovenste regionen van de competitie trouwens). Er moest tegen beide Messed Up teams gespeeld worden. Tegen Messed Up 1 moest minimaal een gelijk spel gehaald worden om het volgend seizoen in de eerste divisie te kunnen spelen.

Spelen op de dag na Koninginnedag, wat een concept... Gelukkig is Groningen (waar de laatste ronde gehouden werd) een gezellige stad en werd er door het mixed team dan ook tot in de late uurtjes gefeest. Messed Up 1-speler Sape, die met ons mee was, begon naar mate de avond vorderde steeds beschermender met  z'n glas bier te worden, waarschijnlijk omdat sommige Flamingo's probeerden er ongemerkt wat extra vocht aan toe te voegen. Je moet tenslotte goed drinken als je volgende dag hard gaat zweten. Dat z'n scherpte in het veld er (hopelijk) op achteruit zou gaan laten we maar even weg. Na de gezellige avond/nacht en een niet al te slechte nachtrust was er nog wat tijd om te ontbijten en zag Bart kans om de grote fles Hugo Boss uit z'n toilet-tas op de keukenvloer van ondergetekende kapot te laten vallen, met een heerlijk geurende keuken de afgelopen twee weken als resultaat (bedankt Bart ;-)).

De eerste wedstrijd tegen MU2 eindigde in 2-4 winst. Het was een leuke pot en was een goeie warming-up voor de wedstrijd tegen MU1. Helaas was deze pas uren later en was er dus tijd zat om weer af te koelen in het gras voor het sportcentrum. Aan het eind van de middag was het dan zover: de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Mixed Flamingo's, tegen het andere team uit Enschede (sorry MU2 :)) en het ging nog ergens om ook. Het werd dan ook een felle wedstrijd die er na de eerste periode niet roze-kleurig uit zag voor de Flamingo's: de stand was 3-1 tegen. Vrij vlot in de twee periode werd het 3-2, maar Messed Up wist er een paar minuten later weer 4-2 van te maken. De derde periode werd dan ook door de Flamingo's hard gewerkt om te scoren. En met succes: iets meer dan 5 minuten in de 3e periode wist Nathan er 4-3 van te maken en precies een minuut later viel de gelijkmaker (waarover nog getwist wordt wie de bal nou achter lijn wist te werken, niet dat dat uitmaakt verder). Met die stand zou MF zich boven Messed Up 1 plaatsen. Met nog iets minder dan 4 minuten te gaan moest het doel dichtgehouden worden, maar Messed Up kwam keer op keer akelig dichtbij en in exact de laatste seconde (volgens het wedstrijdformulier) viel helaas het 5e MU-doelpunt en was daarmee de eindstand bepaald: 5-4 voor Messed Up 1.

Eindstand in de mixed competitie voor de Mixed Flamingo's: 11e van de 16 teams.

Het waren waardige wedstrijden voor een laatste speeldag en we hebben weer veel fun gehad in het seizoen. Ook volgend jaar zullen de Flamingo's weer met een mixed team aan de competitie meedoen.
 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer