spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Meer anarchisme in het veld!

spacer
header header
 
Home

23 April Jeugdcompetitie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Bart   
dinsdag 02 mei 2006 18:32

Zondag 23 april was de tweede dag van de landelijke jeugdcompetitie. Na de eerste ronde in Groningen was het nu tijd om revanche te nemen. Met een breede selectie van 9 spelers en veel ouders als support gingen we naar Utrecht.

In de eerste wedstrijd tegen de Blue Drangons waren we kansloos. Het team uit Utrecht was ongeslagen en speelde zeer compact en goed samen. Dus naar drie periodes stond 1 - 18.

Daarna konden we strijden tegen de Floorball Freakz uit Leiden. Deze wedstrijd wisten we te winnen. Maar de comfortabele voorsprong die we hadden (4-1) gaven we aan het einde bijna weg. De eindstand werd 4-3 met zeer goed samenspel in de eerste en tweede periode.

Tegen het team van Qucik Feet kwamen we ook goed uit de startblokken. We liepen we constant achter in doelpunt. En leek het erop dat we de aansluiting hadden gevonden. Jammer maar helaas het werd uiteindelijk 4-6.  

Al met al een geslaagde dag, al hebben de ouders niet gespeeld. Misschien is dat iets dat we een keer in Enschede kunnen organiseren; ouders tegen de jeugd. Wie gaat er winnen? 

 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer