spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Slapshot en slapstick

spacer
header header
 
Home

Nations Cup 2005 - Hoogezand PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
maandag 07 november 2005 21:26
Volgend weekend (11-13 nov) is er in het hoge Noorden, Hoogezand wel te verstaan, het eerste landentoernooi in Nederland. De heren zullen strijden tegen Frankrijk, Spanje en Belgie - met Stan in het veld! - en de dames, met Jikke in de selectie, spelen tweemaal tegen Spanje. Jullie zijn van harte uitgenodigd om een of meer wedstrijden te komen aanmoedigen! Zie voor meer informatie onze website

(Oorspronkelijk door Eva Smal in het gastenboek geplaatst)
In het weekend van 11-13 november zullen 4 landen strijden om de Nations Cup. Naast Nederland zullen Spanje, Frankrijk en België een gooi doen naar de hoofdprijs op dit prestigieuze evenement dat voor het eerst in Hoogezand in samenwerking met de gemeente georganiseerd zal worden.

Op vrijdag zal de jeugd in Hoogezand kennis maken met unihockey. Zo'n 700 basisschooljongeren doen die dag mee met een basisscholentoernooi dat de ochtend en middag zal beslaan. Om 18.00 uur zal het landentoernooi geopend worden met de wedstrijd Nederland - België.

Het Nederlandse herenteam speelt verder op zaterdag om 11.15 uur tegen Spanje en om 15.45 uur tegen Frankrijk. Het damesteam speelt zaterdag om 13.30 uur tegen Spanje en nogmaals op zondag om 10.00 uur. De finale van het herentoernooi is op zondag om 14.00.

Eigenlijk kunnen we als rechtgeaarde Flamingo's alleen maar mensen oproepen om in het roze te komen, maar misschien dat we voor deze gelegenheid het vogel-gevoel even op een laag pitje moeten zetten.

Kom dus allemaal in ORANJE en moedig de Nederlandse teams aan dit weekend! (Maar misschien toch nog een roze strikje voor Stan en Jikke...) 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer