spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Word jij graag in een unihockje gedrukt?

spacer
header header
 
Home

Stan, je bent geweldig! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
maandag 28 maart 2005 18:08
De floorball-wedstrijd tegen Sticky Fingers 2 van afgelopen weekend pakte goed uit: er werd gewonnen met 6-2, met dank aan floorball-groentje Stan (die pas aan z'n derde wedstrijd voor de Flamingo's meedeed). Met oud-Flamingo Ilja als keeper bij SF2 en onze Bart in het eigen doel (ter vervanging van de nog steeds geblesseerde Judith) bracht de wedstrijd bij sommigen een beetje Stretcher-gevoel naar boven. Maar dit was voorbij op het moment dat het eerste fluitsignaal klonk. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij van beide kanten over en weer goed geknokt werd.

De eerste score viel na zo'n 6 minuten, toen Harm met een assist van Nathan de 1-0 wist te maken. Iets meer dan een minuut later viel echter de gelijkmaker en het bleef 1-1 tot aan het eind van de eerste periode.

Een paar minuten in de tweede periode maakte Stan er 2-1 van. De voorsprong bleef lange tijd staan tot zo'n 3 minuten voor het eind van de periode waarop wederom het gelijkmakende doelpunt viel.

Kennelijk had Stan hierna zo de balen en vond dat het wel mooi geweest was met die tegendoelpunten want z'n 3e score kwam al na 2 minuten in de derde periode. Vier minuten later volgde er weer een goal van z'n hand (blad) met als afmakertje een prachtig schot uit de lucht op 10 minuten in de laatste periode, waardoor het nu 5-2 was. Sander wist er nog 6-2 van te maken, vlak voor het eind.

We kunnen Stan natuurlijk alleen maar bedanken, maar uh, mogen wij volgende keer ook weer wat presteren? Anders pakken we je sokken af...

(zo blij Rob P. :-) ?)
 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer