spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Je blad buigen is slecht voor je rug

spacer
header header
 
Home

Gemengde Flamingo's, gemengde kleuren... PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
donderdag 18 november 2004 01:00
Een verslag van de eerste wedstrijddag van de Mixed Flamingo's van Elskes hand (poot?).

Op 7 november vond het eerste optreden van de Mixed Flamingo’s in de Nederlandse kleinveldcompetitie plaats. Om tip top te verschijnen, waren er nieuwe shirts gekocht en oude shirts bijgekleurd. Het resultaat was verbluffend: zo roze waren de Flamingo’s nog nooit geweest! Hierbij wil ik graag mijn medekledingcommissielid Tiemen Jan complimenteren, die ervoor heeft gezorgd dat de nieuwe en geverfde shirts vrijwel dezelfde kleur hebben (en wat voor een kleur!!!).

Op deze heugelijke dag debuteerde verder ons nieuwe teamlid Anouk in de Nederlandse competitie! Hoewel ze pas sinds september unihockeyt en nog nooit een wedstrijd had gespeeld, paste ze zich erg snel aan en bleek ze een uitstekend verdediger. En tussen de wedstrijden door ontdekten we dat ze ook qua gezelligheid een passende aanwinst voor het team was. Een extra dame konden we goed gebruiken, want Claartje is helaas gestopt en Sandra kan in verband met een blessure voorlopig niet spelen.

Ook Paul debuteerde, niet in de Nederlandse unihockeywereld, maar wel in ons mixed team. Omdat haar oude team, de RUK, geen mixedcompetitie meer speelt, komt ook Marjolein ons team versterken. Ze was er echter op 7 november nog niet bij. Verder behield ons team haar oude samenstelling: Alexander, Alisia, Bart, Elske, Floor, Martien, Nathan en Tiemen Jan. Het belooft dus weer een enorm gezellig jaar te worden, met wellicht af en toe nog een gunstig wedstrijdresultaat...

Op de eerste dag zat dat er helaas nog niet in. Hoewel we erg lekker gespeeld hebben en wonderbaarlijk snel aan onze nieuwe samenstelling gewend waren, is het toch wel te merken dat we niet als team samen trainen. Desondanks waren de wedstrijden toch erg leuk en hebben we niet eens al te hard verloren... Hierbij daarom een bedankje aan onze tegenstanders, voor het gezellige spelen en de goede sfeer tijdens de wedstrijden.

De eerste wedstrijd tegen Messed Up verloren we met 7-2. Blijkbaar zijn de Jopla’s ons inmiddels definitief voorbijgestreefd. We worden oud... De tweede wedstrijd tegen UA Sonics werd al minder hard verloren, met 2-5, hoewel ik denk dat er bij de tegenstander meer in had gezeten als dat nodig was geweest. De derde en laatste wedstrijd, tegen Stick Together Unisjock, werd zowaar nog bijna spannend. We hebben zelfs even voorgestaan, maar in de tweede periode speelden we duidelijk slechter. Eerlijk gezegd weerspiegelt de uitslag, een krap verlies met 3-2, niet exact de krachtverhouding en was de uitslag voor ons beter dan van tevoren gehoopt. Maar het is toch altijd jammer om nipt te verliezen, ook al was het een erg leuke wedstrijd.

Helaas hebben Nathan en Anouk tijdens de wedstrijddag moeten stoppen met spelen in verband met een blessure. Hopelijk kunnen ze volgende keer wel weer volop meedoen. Deze volgende keer is op 28 november in het verre Maastricht. Eens kijken of het ons dan lukt om meer dan 2 keer per wedstrijd te scoren. Maar dan moeten Stick Together 1, Vikings United en Hooked 1 wel meewerken...

 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer