spacer
spacer

Floorball Flamingo's
40 meter, par 1 ... mag ik m'n ijzer 6?

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Quick Feet net te sterk voor heren Flamingo's

Quick Feet net te sterk voor heren Flamingo's PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
zaterdag 26 november 2005 15:02
Op zaterdag 19 november j.l. werd er in Den Haag door het Flamingo herenteam gespeeld tegen promototie-concurrent Quick Feet. Het werd een steeds fysieker wordende wedstrijd, die even in een gelijkspel leek te eindigen, maar toch nog omsloeg in een klein verlies voor de Flamingo's.
De locatie was een klein zaaltje in het hockey-complex (-bolwerk?) van HDM. Bij het zien van al die hockeyers die buiten op kunstgras bezig zijn met een houten stick weet je ook weer waarom je floorball speelt, veel leuker! De reclameborden rondom de hockeyvelden waren wat je er van verwacht, "Fortis bank", "huppeldepup vermogensbeheer" en meer bedrijven uit de geld-sector. Leuk detail was dan ook dat ene bord van Skihut.nl dat er tussen hing.

Genoeg over hockey, tijd voor een echte sport, namelijk floorball. Klein zaaltje met een niet al te hoog plafond (waar waren nou die befaamde lobjes van je Sander? :)) en lekkere muziek tijdens de warming-up. Het was eerst even zoeken waar de wedstrijdtafel zich verscholen had, maar deze bleek toch aanwezig in een hoekje van de zaal, in een soort van bezemkast (nou ja, het was iets groter). De Flamingo's waren wederom wat uitgedund qua spelers, Stan en Roland waren nog geblesseerd, Bart (B.) nam het keepen over van Laurens, ook Rob en Bart A. werden gemist.

De eerste periode werd een slecht begin van de wedstrijd, maar liefst drie doelpunten tegen (waarvan de eerste al na 2 minuten viel) en geen Flamingo-score. De tweede periode liep het spel een stuk beter, iets dat aan de scores te merken was, namelijk vier doelpunten van Flamingo-zijde. Maar ook QF scoorde (3 keer) en dus was het 4-6 aan het eind van de tweede periode. Ondertussen waren de onderlinge duels al een stuk feller geworden en had er misschien wel een tijdstraf of twee uitgedeeld mogen worden. De derde periode zag hier alleen maar meer van,
een QF-er probeerde door Frits te lopen die daarop als een tol een rondje draaide en even geblesseerd het veld uit moest stappen. Sape werd over de boarding gelanceerd, wat gezien de kleine ruimtes naar de muren toe nog goed afliep. Halverwege de 3e periode wisten de Flamingo's de gelijkmaker (6-6) te scoren, met dank aan Nathan. Deze speelde sterk samen met Sape (die telkens net niet wist te scoren). Misschien moeten we van 'gemeen goed samenspel' spreken en het duo maar 'Sathan' gaan noemen :).

Helaas wisten de Flamingo's de voorsprong niet te behouden, de wedstrijd eindigde in 6-8.
Al met al was de consensus dat we goed gespeeld hadden, maar ook hier en daar een foutje teveel hadden gemaakt wat tot een doelpunt leidde. Oh, en de kantine had lekkere broodjes bal zo voor de wedstrijd.

De volgende ronde is in thuisbasis Enschede op zaterdag 3 december a.s. Daar ontmoeten we Utrecht 2.


 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer