spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Mag de boarding een metertje hoger zijn, het tocht hier...

spacer
header header
 
Home Nieuws Uitslagen Mixed Flamingo's heersen!

Mixed Flamingo's heersen! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Paul   
zaterdag 26 november 2005 14:40
Elske verhaalt over de afgelopen mixed ronde in Enschede, die weer positief was voor de Flamingo's.
Met complete bezetting waren de Mixed Flamingo's aanwezig op de tweede competitiedag en het in Enschede wonende/logerende deel was er zelfs om 10 uur al. De verantwoordelijke taak van wedstrijddagorganisator rustte op onze schouders; dit hield voornamelijk in dat we er 3,5 uur voor onze eerste wedstrijd al moesten zijn om velden op te bouwen en Harambeebestuursleden uit bed te bellen ter verkrijging van telborden.

Voor Bart hield dit in dat hij nog twee keer terug moest naar huis om vergeten spullen (wedstrijdkleding, wedstrijdformulieren e.d.) op te halen (al wist hij voor de tweede keer Anouk en Martien over te halen) en voor Alisia hield dit in dat ze op Bart moest foeteren omdat ze de dag van tevoren alle benodigde spullen handig in 1 tas had gepakt, zodat Bart niets kon vergeten.

Gelukkig hadden we ruim op tijd alle voorbereidingen getroffen, zodat we vervolgens drie uur lang koffie konden drinken in de kantine, in de hoop nog enigszins wakker aan de wedstrijden beginnen. Met vrijwel het hele team aanwezig was dit weer erg gezellig, maar misschien niet de beste warming-up. Ons voor die dag gestelde doel was twee wedstrijden winnen, maar dit doel was gesteld door Bart, algemeen bekend als onze grootdenkende optimistische aanvoerder. Ik denk niet dat iedereen het vertrouwen deelde dat deze dag net zo succesvol zou worden als onze vorige competitiedag. Weliswaar hadden we toen drie wedstrijden gewonnen, maar zeker tegen Messed Up 3 was dit onverwacht moeilijk geweest en ik denk dat we blij mochten zijn dat er wat Messed Uppers afwezig waren die dag en dat het voor een vele de eerste competitiedag was.

Deze dag beloofde zwaarder te worden, met twee ervaren tegenstanders en nieuwkomer Nijmegen, aan wiens topscoorder Alexander verdorie zijn lucky stick had verkocht. De eerste wedstrijd tegen Hooked 2 liep verrassend goed. Ik denk dat zelfs Bart niet verwacht had dat we met zulke cijfers zouden winnen: 12-2! In haar eerste wedstrijd van deze competitie scoorde Anouk meteen haar eerste doelpunt! En ook de andere helft van dit sinds kort samenwonende koppel liet zich met twee doelpunten niet onbetuigd. Zoals gewoonlijk werden we wat lakser toen we voor stonden en hebben we Hooked in de derde periode nog twee keer laten scoren. Maar we hadden de helft van ons dagdoel al bereikt met deze wedstrijd!

De tweede wedstrijd tegen Hot Shots Nijmegen ging iets minder soepel. Na de eerste periode stonden we met 2-4 voor, maar daarna lieten we de Nijmegenaren gelijk komen en pas aan het eind van de derde periode scoorde Nathan het verlossende vijfde doelpunt. De nieuwe eigenaar van Alexanders stick scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd en ook het tweede punt voor Hot Shots.

Ook de derde wedstrijd tegen Wageningen was spannend. Uiteindelijk hebben we deze met 2-4 gewonnen, dus Bart had ruimschoots gelijk gekregen. Na het opruimen van de velden hebben we een bezoek aan het nieuwe huis van Anouk en Martien gecombineerd met een flinke berg Chinees eten, dat we niet op de witte bank mochten morsen, maar wel op de rode vloerbedekking.

Omdat Face Off 4, die na de vorige ronde nog op doelsaldo boven ons stond, een wedstrijd verloor, gaan de Mixed Flamingo's momenteel aan de leiding in de tweede divisie! En Paul staat met 11 doelpunten tweede in de topscoorderslijst van dit tweede divisieseizoen. Straks moeten we nog gaan uitkijken dat we niet promoveren...

Elske

De komende speelronde is zondag 4 december a.s. te Enschede. De tegenstanders zijn Face Off 3, Face Off 4 en Utrecht 2.
 
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer