spacer
spacer

Floorball Flamingo's
Waar roze geen vieze kleur is...

spacer
header header
 
Home

Terugspeelbal op de keeper straks niet meer toegestaan
Geschreven door Paul   
woensdag 27 april 2005 20:20
Vanaf 1 juli 2005 zal het niet meer toegestaan zijn om een (bewuste) terugspeelbal op de keeper te geven, of eigenlijk: een keeper is in overtreding als hij/zij zo'n bal aanneemt, en zal worden bestraft met een vrije slag tegen. Tot nu toe leidde alleen een tweede terugspeelbal op de keeper tot een vrije slag. De IFF heeft hiertoe besloten na experimenten. De nieuwe regel zal al na het dames-WK in gaan, ook in Nederland.

Lees meer...
 
Stan, je bent geweldig!
Geschreven door Paul   
maandag 28 maart 2005 18:08
De floorball-wedstrijd tegen Sticky Fingers 2 van afgelopen weekend pakte goed uit: er werd gewonnen met 6-2, met dank aan floorball-groentje Stan (die pas aan z'n derde wedstrijd voor de Flamingo's meedeed).
Lees meer...
 
De tweede helft van de competitie begint
Geschreven door Paul   
woensdag 28 januari 2004 01:00

Na een pauze van een aantal weken gaat de competitie dit weekend weer van start, ditmaal in Sneek (ondertussen moeten alle oliebollen er weer af getraind zijn).

In de mixed competitie zijn de poules herverdeeld en staan de tellers weer op nul. De Mixed Flamingo's spelen nu om de 7e plaats, in Divisie 2. Hierin zijn ook beide Messed Up teams te vinden, naast Face Off 2, ST Unisjock en Musketiers Sneek.

Deze laatste is de eerste tegenstander van a.s. zondag en spelen een thuiswedstrijd. De andere tegenstander van de dag is Messed Up 2.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 11 12 Volgende > Einde >>

Pagina 11 van 12
 
spacer

Copyright © 2005-2007, Floorball Flamingo's
spacer